Klima uređaji
Prazna korpa
Prodavnica je poslednji put ažurirana: 03.02.2023 god.
Pripremite Vaš klima uređaj za sezonu...Redovan Servis klima uređaja po ceni od 2.500 din.

Univerzalni daljinski za klime STV Zefir

– STV Zefir je univerzalni daljinski upravljač za klimu koji može u potpunosti da zameni orginalni daljinski pravljač za više od 99 posto klima uredjaja na našem tržištu.
Cena: 1.800,00 din.
* Navedena cena je bez ugradnje uređaja. KlimaCool nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Cene proizvoda poslednji put ažurirane: 03.02.2023 god.

Univerzalni daljinski za klime STV Zefir

– STV Zefir je univerzalni daljinski upravljač za klimu koji može u potpunosti da zameni orginalni daljinski pravljač za više od 99 posto klima uredjaja na našem tržištu.

– Zahvaljujuci novoj tehnologiji hibridnog emitovanja moze da radi bez ikakvog podesavanja na svim klima uredjajima proizvedenim u fabrici Gree i Midea , a to pokriva više od polovine svih modela klima uredjaja.

– Aktivira funkciju higijenskog isušivanja unutrasnjeg izmenjivaca toplote na svim modelima Green klima uredjaja i na svim modelima iz Gree fabrike proizvedenim pod drugim brendovima (Cripton,Begren, Vivax,Polar inverter, Alfa inverter….). Sa daljinskim STV Zefir ova je funkcija moguća i kod klima uredjaja koji sa fabrički orginalnim daljinskim upravljačem to nemaju.

– Ova funkcija se izvršava tako što se prilikom gašenja klima uredjaja od strane korisnika daljinskim upravljačem, zaustavlja hladjenje ali se sledećih deset minuta nastavlja izduvavanje ventilatora kako bi se osušila voda na unutrašnjem izmenjivaču toplote ,pa se nakon tih deset minuta isključi i ventilator i zatvori flaps.Na ovaj način se obezbedjuje da unutrašnji izmenjivač toplote uvek ostaje suv i izbegava pojava budji i neprijatnih mirisa koje bi dugotrajna vlaga sigurno izazvala.Funciju je lako isključiti promenom koda na 0031 , ali bi to bila šteta po čistoču vazduha u vašim prostorijama.

– Poseduje displej sa LED pozadinskim osvetljenjem.

– Sat i Tajmer funcija.

*fotografija je informativnog karaktera, uređaj se može razlikovati u dizajnu od uređaja na fotografiji, specifikacije ostaju nepromenjene.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
2.500 din. Pogledaj ponudu
Akcija!!! Redovan servis Klime sa čišćenjem i dezinfekcijom