Klima uređaji
Prazna korpa
Prodavnica je poslednji put ažurirana: 03.02.2023 god.
Pripremite Vaš klima uređaj za sezonu...Redovan Servis klima uređaja po ceni od 2.500 din.

LG klima inverter D12AK/S12AK De Luxe

LG klima inverter D12AK
LG Deluxe Inverter V, energetsko efikasan, tih i kvalitetan klima uređaj
Ušteda energije
Moćni BLDC kompresor
Automatsko čišćenje
Cena: 110.990,00 din.
* Navedena cena je bez ugradnje uređaja. KlimaCool nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
** Cene proizvoda poslednji put ažurirane: 03.02.2023 god.

D12AK S12AK NSB UL2 lg

LG klima inverter D12AK/S12AK
LG Deluxe Inverter V, energetsko efikasan, tih i kvalitetan klima uređaj
Ušteda energije
Moćni BLDC kompresor
Automatsko čišćenje

Dezodorisanje Trostruki filter
Kapacitet hlađenja (Min/Procena/Maks): 890/3500/4040 W
Kapacitet grejanja (Min/Procena/Maks): 890/4000/6000 W
Ulazna snaga:
Hlađenje: 880W
Grejanje: 960W
Napajanje:
ø,V,Hz: 1ø/220-240V/50Hz
E.E.R:
Hlađenje - W/W: 3,98
C.O.P:
Grejanje - W/W: 4,17
Energetski razred:
Hlađenje / Grejanje: A++/A+
Stepen smanjenja vlage:
l/č: 1,3
Punjenje rashladnim sredstvom(R410A):
1000 g
SVC ventil:
Gas - mm (inča): 9,52(3/8)
Tečnost - mm (inča): 6,35(1/4)
Active Energy Control: Tehnologija Active Energy Control podešava nivo potrošnje energije i kapacitet hlađenja tako što kontroliše maksimalnu frekvenciju motora kompresora.
Najviša energetska efikasnost: Revolucionarna tehnologija invertera kompanije LG može da se pohvali moćnim i istovremeno tihim radom, uz smanjenje potrošnje energije do čak 50%.
Potpuna tišina: Jedinstvena LG tehnologija optimizovanog protoka vazduha i tehnologija kompresora s niskim nivoom vibracija doprineli su postizanju najnižeg nivoa jačine zvuka na svetu.
Režim tihog rada: Uz najniži mogući nivo jačine zvuka, LG klima-uređaji obezbeđuju korisniku spokojstvo. Jedinstvena nova tehnologija zakrivljene elise ventilatora kompanije LG i tehnologija kompresora s niskim nivoom vibracija doprineli su da njeni proizvodi dostižu gotovo najniži nivo jačine zvuka na svetu.
Plasmaster Automatsko čišćenje: Funkcija automatskog čišćenja suši vlažan izmenjivač toplote, radi sprečavanja razmnožavanja buđi i bakterija. Time se uklanja neprijatan miris iz klima-uređaja i korisnik ne mora često da čisti filter.
Plasmaster jonizator: Preko 2 miliona Plasmaster jona sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz klima-uređaj, nego i štetne supstance i neprijatne mirise u blizini.
3M filter za višestruku zaštitu: Kombinacija tehnologija kompanije LG za zaštitu od alergije i za uklanjanje mikroorganizama, kojom je obložen 3M filter velikog fluksa i niskog gubitka pritiska. Ova tehnologija je vrlo korisna jer možete prikupiti mikroprašinu i odstraniti alergene i viruse.
Filter za dvostruku zaštitu (predfilter): Filter za dvostruku zaštitu lako se uklanja, što olakšava čišćenje klima-uređaja i samog filtera. To znači da će čišćenje i održavanje biti lakše.
4 smera: LG klima-uređaji dopremaju hladan vazduh do svakog ugla vaše sobe. Funkcija podešavanja krilaca u 4 pravca izduvava vazduh brzo i efikasno u više smerova.
Jet Cool: Optimizovani dizajn otvora za ispuštanje vazduha obezbeđuje snažan protok vazduha, koji snižava temperaturu u prostoriji za 5 stepeni za samo 5,6 minuta.
Kontrola protoka vazduha: Za hlađenje su krilca podešena nagore da bi hladan vazduh duvao nagore. A za grejanje krilca usmeravaju vazdušnu struju nadole ka podu da bi se postigla prijatna ujednačena sobna temperatura.
Elegantni dizajn: Dizajn LG klima-uređaja poseduje stil neuporediv sa drugima.
Doživite ga ne samo kao klima-uređaj, nego kao predmet koji će osvetliti vašu dnevnu sobu.
Brza i jednostavna ugradnja: LG klima-uređaji dizajnirani su tako da mogu lakše i efikasnije da se postave, bez obzira kakvo je okruženje i koliko osoba učestvuje u instaliranju.
Dizajn, funkcije i specifikacije se mogu promeniti bez obaveštenja.
Pored sniženja troškova rada, LG Deluxe Inverter V je dizajniran da olakša vaš život. Unapređena energetska efikasnost, praktičan filterski sistem i tih rad
Dimenzije unutrašnje jedinice (ŠxVxD): 88.5 x 28.5 x 21 cm / 11 kg
Dimenzije spoljne jedinice (ŠxVxD): 77 x 54.5 x 28.8 cm / 32 kg

Komentari

ponedeljak, 14 decembar 2015
Kupila sam ovu klimu i mogu vam reci da sam odusevljena njome, a pogotovo kako greje. :)
2.500 din. Pogledaj ponudu
Akcija!!! Redovan servis Klime sa čišćenjem i dezinfekcijom